Gastenboek


Publicatiedatum: 31-08-2015Publicatiedatum: 31-08-2015Publicatiedatum: 20-07-2015Publicatiedatum: 15-04-2015


Wendy uit Barneveld
Publicatiedatum: 11-06-2014
Voor het derde jaar weer tenten, tafels etc gehuurd, en we hebben weer een top feestje gehad! Bedankt Jan! Tot volgend jaar!

W Meijer uit Nijkerk
Publicatiedatum: 04-06-2014
Wij hebben een partytent en heaters gehuurd.Dit was niet duur en erg goed.Bedankt. De vlg keer komen we zeker terug en geven het adres door.

Dave Schreuder uit Putten
Publicatiedatum: 24-05-2014
Super verjaardag gehad dankzij,van lagen verhuur. We hebben 2 keer een partytent gehuurd + statafels .Ik ben zeer tevreden en ze zijn niet duur !

Reactie Van Lagen Verhuur
Dave. bedankt. Tags. Partytent. Feesttent. Statafel. Putten. Nijkerk.
M. Koetsier uit Harderwijk
Publicatiedatum: 24-05-2014
Super bedankt voor de tent, bier en sta tafels die ik bij jullie heb gehuurd. Alles zag er prima uit!! Een aanrader voor iedereen die een feest wil organiseren :)

Reactie Van Lagen Verhuur
Hartelijk dank dat u de Partytent, Biertafelsets en de Statafels bij ons heeft gehuurd voor uw, Tuinfeest. Tags. Partytent. Statafel. Bierbank. Biertafel. Tuinfeest. Harderwijk. Ermelo
Hans en Francisca uit Amersfoort
Publicatiedatum: 21-05-2014
Mooie spullen en zeer goede service!! Bij het volgende feest in Stroe komen de spullen weer bij Van Lagen vandaan!! Bedankt! Groeten Hans en Francisca

Reactie Van Lagen Verhuur
Hartelijk dank, dat jullie de Partytenten, Statafels en Stoelen bij ons gehuurd hebben voor jullie Bruiloft. mvg Jan Tags. Partytent. Statafel. Heater. Stoelen. Amersfoort. Stroe.
Elly Koster, Dronten
Omdat we zelf niet zoveel ruimte in ons huis hebben om een feest te kunnen geven bood een tent van van Lagen Verhuur uitkomst. Voor mijn 50e verjaardag was er als verrassing een tent gehuurd, inclusief stoelen, tafels, statafels. We hebben veel leuke reacties gehad op dit alles en het was een erg geslaagd feest. Dus als we nog eens een feestje hebben dan is dit zeker voor herhaling vatbaar!

E van Veldhuizen
Dankzij de snelle service van dhr. Van Lagen is onze familie BBQ letterlijk en figuurlijk NIET in het water gevallen. Was helemaal top. Bedankt

Buurt BBQ Van Geunslaan Harderwijk
Wie iets organiseert moet goed zijn voor zijn/haar gasten. Geen probleem met de verhuur artikelen van Van Lagen Verhuur! Wij zijn zeer tevreden met de service en kwaliteit van Van Lagen Verhuur en komen zeker volgend jaar weer terug!

Hoveniersbedrijf Stip
Diverse malen hebben wij al gebruik mogen maken van o.a. de tenten van Van Lagen Verhuur... en uiteraard naar volle tevredenheid. Een servicegericht bedrijf die hun afspraken nakomen! Dus wij komen zeker weer terug...

2G b.v.
Door de zeer praktische tent van Van Lagen verhuur konden we onze bedrijfsbarbecue droog en gezellig afronden! De service was hoog en de tent van top kwaliteit. Bedankt! Super bedankt!!
Tags: tenten verhuur - bedrijfsfeest - bedrijfsbarbecue - tent verhuur

Wouter & Herma
Voor onze bruiloft hebben wij verschillende spullen bij jullie gehuurd. Het was een top feest, mede dankzij jullie! Mooie spullen en een fantastische service!! Super bedankt!!
Tags: tent verhuur - bruiloft partytent verhuur - feest service verhuur

Bart van den Dikkenberg Bereidsnel.nl
Onze beurs is een toppertje geworden dankzij de prachtige partytent van Van Lagen Verhuur. Niet duur en goede service. Bedankt!

Marijke
1,5jaar terug hebben wij onze bruiloft in de achtertuin van mijn schoonouders gehouden. wilden persť geen zaal. (ivm roken) door jullie tenten, tafels en stoelen is het een enorm feest geworden!! uitstekende service en absoluut niet duur. mochten we in de toekomst weer een feest geven dan nemen we zeker weer contact met jullie op!

Veldhoen + Company
Goedkope en goede tenten waren het!

Hartelijk dank hiervoor.
Veldhoen + Company - Smart Building Smart Working

Tags: tenten verhuur - statafels verhuur - partytenten verhuur

Aart en Gerianne Oudendorp
Beste Allemaal, Onze bruiloft wilden we graag vieren in de open lucht. Om toch in ieder geval onze oudere gasten lekker uit de wind te kunnen laten zitten hebben we bij Van Lagen Verhuur een 10 x 5 tent gehuurd. We hadden de lange kant opengehouden zodat de ouderen ook alles goed konden zien en zo meegenieten. We kijken terug op een fantastich en mooi tuinfeest! Echt een aanrader om te doen en veel goedkoper en, ons inziens, leuker dan een zaaltje! Erg bedankt voor de leuke en mooie tent, stoelen en tafels alsook de goede service! vriendelijke groet, Aart en Gerianne Oudendorp

Tags: feesttent verhuur - partytent 10 x 5 - stoelen - tafels - evenementen service - partytent verhuur

Schoorl - Ermelo
Fantastisch dat jullie op het laatste moment nog een partytent voor ons hebben geregeld. De tent + attributen waren helemaal naar wens. Groeten Liesbeth en Karel
Tags: partytent verhuur feestje tent huren

Lambert Horst - SGPJ
Mede dankzij de prachtige partytent van Van Lagen Verhuur was de barbeceu van de SGP-jongeren weer een groot succes. Bedankt!
Tags: partytent bbq SGP evenementen

Carla de Jong
6 mei 2009 is mijn zusje getrouwd, niet al te best weer en dus een partytent (8x4) bij Van Lagen gehuurd inclusief 2 kroonluchters; verassing compleet, geweldig feest gehad. Tent was zeer eenvoudig op te zetten; Dikke pluim voor de prima service en het zeer prettige contact!
Tags: feesttent verhuur - bruiloft partytent feest service verlichting

Wanda Verweij
Doordat wij een aanbod kregen om een binnenruimte te mogen gebruiken voor onze buurt feest hebben we uiteindelijk geen gebruik gemaakt van de faciliteiten van de firma van Lagen Verhuur. Het contact was uitstekend en de service prima in orde. Bedankt en ik zeg het voort.
Tags: buurtfeest partytenten bbq evenement

P. Borgman - Almelo
Hebben bij Van Lagen Verhuur een partytent gehuurd, zeer netjes verzorgd.
Tags: telfort partytent huren evenement

Donna van Berlo - Amersfoort
Vorig jaar een meeting hier gehouden en tent met stoelen tafels enz besteld, deze mensen zijn erg vriendelijk en alles word netjes geregeld, komen hun afspraken na en zijn niet duur. Dit jaar weer een meeting dus voor ons is er maar 1 waar wij onze spullen huren.... Bedankt voor jullie goede zorgen. In 1 woord gewoon SUPER Groetjes en tot 17 juli maar weer

Lisanne Wolters - Druten
Verleden jaar tijdens het Rabobank Wielerspektakel Druten goed gebruik gemaakt van de tenten. Uitstekende service! Makkelijk in elkaar te zetten, goede prijs en zeer vriendelijk contact. Nogmaals mijn dank voor de medewerking, mede dankzij jullie was het een topevenement!

Berthina Kok - Lavendel Kinderkleding
Scherpe prijzen en een uitstekende service! Ga zo door!

Iris
Het feest was een succes dankzij jullie tent en kroonluchter maakte het helemaal af en nog veel andere dingen. Groetjes Iris

A. Schut - Harderwijk
Bedankt. Erg goede service en producten.

Slagerij van Rhee - Uddel
Vanaf het begin de perfecte partner in het organiseren van party's en div. andere gelegenheden.
Tags: tenten verhuur - catering - statafels verhuur - partytenten verhuur

Gereformeerde Kerk - Voorthuizen
Dankzij Van Lagen Verhuur konden de vele bezoekers van de Open Lucht Dienst op 22 juni 2008 in Voorthuizen allemaal een goede zitplaats vinden. Bedankt hiervoor!

Tags: open lucht evenement - partytent verhuur - stoelen huren - stoelen - tafels - evenementen service - partytent verhuur

Reukgrassers - Zwolle
Zelfs in Zwolle hebben we Van Lagen Verhuur kunnen vinden voor een tent voor de jaarlijkse BBQ. 't Was een top-tent voor ons en een goede prijs. Misschien tot volgend jaar!

Score Retail Nederland BV
Al twee jaar huren wij voor ons jaarlijkse beachvolleybaltoernooi tenten bij jullie en dat is in 1 woord top! Goede service en perfecte tenten! Tot volgend jaar! Score Retail Nederland BV

E. Schuiteman - Garderen
Als er iets te vieren is, een verjaardagspartijtje of een groot feest, bij Van Lagen Verhuur altijd geslaagd en niet duur. Bedankt voor de mooie 4x4 tent, de prima verwarming en de service. Dhr. en mevr. Schuiteman

Fam. Limburg
Wij hebben onze jaarlijkse familie reunie gehouden in jullie fantastisch mooie tent, doet erg gezellig aan met al die kleine raampjes. Heel fijn dat er ook stoelen geregeld konden worden! Bedankt voor de goede service.

Geurt van de Kamp - Uddel
Al een paar maal een feestje gehad in een tent van Van Lagen Verhuur, reuze gezellig, apart sfeertje, comfortabel, niet duur en goede service.

Sam en Fennanda - Uddel
Wij hebben onlangs een feest gehouden in een tent van van Lagen Verhuur. Het huren van de tent was al een feest op zich. Een super mooie tent, eenvoudig op te zetten voor heel weinig geld. Ook ideaal, de heaters om de tent warm te houden en de sfeervolle verlichting.

Michel en Arianne
Wij hadden op het laatste moment nog een aantal zaken nodig voor onze bruiloft en hier is perfect op gereageerd door jullie! Zowel snel en aangenaam contact per telefoon alsook per email. Onze dank voor het mede helpen slagen van onze bruiloft!

Jurgen en Jolanda
We hebben afgelopen vrijdag een 8x4partytent gehuurd en iedereen was er van onder de indruk!! (ook de gasten) erg mooie tent en je hebt hem echt binnen "no time" staan!!! in een stationcar is deze tent al heel makkelijk mee te nemen, kortom zeer geslaagd feest gehad mede dankzij de schitterende party tent !!!
Tags: partytent verhuurbedrijf - gelderland - feestje

Elien van Hierden - Meerveld
Al diverse malen bij jullie artikelen gehuurd. Goede service en bereikbaarheid! Ga zo door.

Van Lagen Verhuur
Sinds 01-05-2014 heeft Van Lagen Verhuur een vernieuwde website. Graag delen wij u reacties van onze klanten mee! Tags: Partytenten verhuur - Feesttenten verhuur - Stoelen - Tafels - Party service - Partytent verhuur - enz

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring